Afscheidsreportage paard

Het afscheid op respectvolle wijze in beeld gebracht

Afscheids fotoshoot paard - Fotoreportage Daisy & Miralda

De laatste fotoshoot voor verkoop of afscheid is iets bijzonders. Wilt u nog één keer een mooie fotoreportage, een blijvende herinnering, van en met uw paard? U kunt daarvoor een gewone Fotoshoot Paard inplannen. Wilt u daadwerkelijk het afscheid nemen van uw paard in beeld laten brengen? Dan leest u op deze pagina meer over de mogelijkheden voor het boeken van een afscheidsreportage.

Het moeten laten gaan van onze dieren is een keuze waar helaas veel van ons vroeg of laat bij zullen moeten stilstaan. Het is een keuze van verdriet, van liefde, van loslaten. Bij het boeken van een afscheidsreportage is de fotograaf aanwezig voorafgaand en tijdens het laten inslapen van uw dier. Dit lijkt misschien wat vreemd, maar ervaring leert dat deze foto’s achteraf zeer waardevol kunnen zijn en kunnen helpen in de verwerking van het verlies.

Dit is een meer ‘documentaire’ fotoreportage, waarbij ik onzichtbaar aanwezig probeer te zijn en niet aanstuur. Uw foto’s niet uitgebreid nabewerkt, maar alleen aangepast in belichting, contrast en uitsnede. Uw fotoserie van minimaal 50 beelden wordt afgeleverd in sfeervol zwart-wit. Het is in overleg ook mogelijk voorafgaand enkele kleurenfoto’s te maken en ook andere wensen kunnen uiteraard besproken worden. 

Voor een indruk van een afscheidsreportage, bekijk hier onder ‘afscheid in beeld’

Prijzen afscheidsreportage paard

Dit tarief is inclusief btw, exclusief reiskosten (€ 0,23 per km, retour vanaf 1222JK). 

Afscheids fotoshoot paard - Fotoreportage Daisy & Miralda

AFSCHEIDS FOTOSHOOT PAARD €349

 

  • 50+  DIGITALE FOTO’S 
    In webformaat  met logo
    In groot formaat zonder logo

  • Dit is een meer ‘documentaire’ fotoreportage, waarbij ik onzichtbaar aanwezig probeer te zijn en niet aanstuur. Uw foto’s niet uitgebreid nabewerkt, maar alleen aangepast in belichting, contrast en uitsnede. Uw fotoserie wordt afgeleverd in sfeervol zwart-wit. Het is in overleg ook mogelijk voorafgaand enkele kleurenfoto’s te maken. Ook andere wensen kunnen vooraf besproken worden.
  • SPOED 
    Helaas is het niet altijd te plannen wanneer we afscheid moeten nemen van onze dierbaren. Voor last-minute aanvragen belt u het best naar 06-14544027. Bel gerust een aantal keer achter elkaar om spoed onder de aandacht te brengen!
 

Contact opnemen

Bel voor spoed naar 06-14544027. Bel gerust meermaals om spoed onder de aandacht te brengen.
Bij geen spoed kunt u het contactformulier hier onder invullen. 

Afscheids fotoshoot paard - Fotoreportage Daisy & Miralda
Contactformulier afscheidsreportage