Paardenfotoshoots

equine fine-art

U wilt graag een paardenfotoshoot boeken, maar u  (of uw partner) zou niet snel een ‘gewone’ paardenfoto van uw paard aan de muur hangen?  Misschien is dit wat u zoekt!

Met deze fine-art paardenfotografie haalt u een uniek stuk fotokunst in huis… maar dan wel van uw eigen paard.

Bij EQUINE FINE-ART creëer ik als fotograaf een artistiek beeld, soms zelfs met behulp van de mobiele studio en flitsers. Dit geeft u een sfeervol kunstwerk voor aan de muur.

paardenfotoshoots

Voor een onvergetelijke herinnering aan of met uw paard boekt u een paardenfotoshoot. Dit kan op locatie bij u op stal, of bij een natuurgebied in de buurt.

Bij de paardenfotoshoots maken we gebruik van natuurlijk licht en is veel mogelijk: blackfoto’s, liefdevolle of spontane foto’s samen, actiefoto’s, portretten en meer.

Elk pakket is ook uit te breiden met extra fine-art paardenfoto’s. Neem gauw een kijkje op pagina ‘Fotoshoot paard’.

Afscheidsreportage paard

Het moeten laten gaan van onze dieren is een keuze waar helaas veel van ons vroeg of laat bij zullen moeten stilstaan. Het is een keuze van verdriet, van liefde, van loslaten.

Bij het boeken van een afscheidsreportage is de fotograaf aanwezig voorafgaand en tijdens het laten inslapen van uw paard.

Dit lijkt misschien wat vreemd, maar ervaring leert dat deze foto’s achteraf zeer waardevol kunnen zijn en kunnen helpen in de verwerking van het verlies.