Presets & nabewerkingen Voor lightroom & Photoshop

Blackfoto nabewerking

Met deze 10 handige presets  (camera RAW) kan jij snel je blackfoto’s of paarden fine-art foto’s nabewerken! Dit kan in Lightroom of in Photoshop (met Camera RAW).

Er zitten 10 presets / voorinstellingen in het pakket waardoor ze op verschillende stijlen blackfoto’s of andere zwarte achtergrond foto’s toepasbaar zijn, ook in de equine fine-art stijl. De presets werken in RAW, maar ook met JPG beelden! Natuurlijk kun je daarna elke foto nog naar wens aanpassen door de belichting, witbalans en andere opties aan te passen.

De voorinstellingen werken het beste voor foto’s met wat zachter, diffuus licht. Je ziet hier verschillende voor en na foto’s die bewerkt zijn met deze presets.

Bij de presets ontvang je een korte instructievideo om te laten zien hoe je de presets inlaadt en aanpast in Lightroom Classic of Camera RAW.

Daarnaast ontvang je bij de presets nu een GRATIS mini-tutorial over hoe je op handige wijze de achtergrond van je blackfoto echt 100% zwart maakt in Photoshop. (De presets doen dit al grotendeels, maar niet helemaal.)

Makkelijker fine-art of blackfoto’s nabewerken?
Koop nu 10 presets voor €29,99

Before Image After Image
Before Image After Image
Before Image After Image
Before Image After Image
Before Image After Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Interesse in de (thuis)cursus Equine Fine ARt?

Meld je vrijblijvend aan en hoor het als eerste wanneer de cursus af is! Plus dat je als deelnemer van het digital equine retreat uiteraard een leuke korting ontvangt.