Online cursus en coaching paardenfotografie & nabewerking

Van fotografie of photoshop tot marketing of social media

Geen reistijd, geen andere deelnemers, maar een intensieve en op jouw wensen en niveau afgestemde les of workshop.

Eén op één – Betaalbaar – vanuit huis – leerzaam

Geen reistijd, geen andere deelnemers, maar een intensieve en op jouw wensen en niveau afgestemde les of workshop. 

Sinds 2018 is het mogelijk om een online sessie te boeken met een thema naar keuze, van coaching of inspiratie, tot een portfolio feedback sessie of een cursus (paarden)fotografie of nabewerking. De één op één workshops zijn geschikt voor iedereen, van allround fotograaf tot binnen het specialisme van paardenfotografie. Een sessie duurt minimaal één uur en wordt voorbereid aan de hand van een digitaal formulier waarop je duidelijk jouw niveau en wensen communiceert. 

 Het enige wat je tijdens de workshop nodig hebt is een computer/laptop/tablet met stabiele internetverbinding. Zo kunnen we bij elkaar mee kijken op het scherm. Een webcam of microfoon is niet per se nodig: we kunnen ook telefonisch contact hebben tijdens de workshop. Vervolgens kan de sessie worden ingevuld naar wens en is hierdoor geschikt voor elk niveau.

Beter leren (paarden) fotograferen
Alles is mogelijk tijdens de één op één online les: van camera-instellingen tot specifieke tips en theorie over paardenfotografie, en alles aan de hand van jouw vragen en portfolio. Van beginner tot gevorderd fotograaf, ik denk graag mee over hoe jij je fotografie naar een hoger niveau kunt tillen, je zekerder kunt voelen en meer plezier kunt beleven tijdens het fotograferen! 

Nabewerking in Photoshop of Lightroom
Of je nou de basis onder de knie wilt krijgen, of je foto’s dat ‘WOW’ effect wilt geven in Photoshop: je sessie is ook in te richten als online les nabewerking. Hierbij kijken we naar welke stijl nabewerking jou aanspreekt en wat ik je hierin kan bieden. 

Marketing & Social media als (paarden)fotograaf
Je wilt de stap zetten om meer met je paardenfotografie te gaan doen, maar weet niet hoe? Of misschien ben je al actief als paardenfotograaf, maar wil je méér uit je marketing en social media halen? Ik help je graag mee, want met ruim 10 jaar ervaring  ken ik inmiddels de ins & outs van dit wereldje redelijk. Daarbij heb ik genoeg relevante kennis meegenomen uit mijn afgeronde opleiding Equine Sports & Business en mijn minor in Digitale Communicatie & Social Media én minor Online Marketing .

Inspiratiesessie 
 Ook mogelijk: je hebt het gevoel dat je vastzit, en wilt eens samen met een professioneel fotograaf kijken naar jouw werk, welke richting je op wilt, wat je misschien nog mist of welke kant je op zou willen. Boek dan een inspiratiesessie en… laat me je inspireren! 

Prijzen online workshops nabewerking, fotografie & coaching

Een online sessie is mogelijk vanaf één uur. Een sessie kan worden ingevuld naar wens, van het samen nabewerken van een aantal foto’s, tot het leren instellen van de camera of het ontvangen van feedback op gemaakte foto’s.

ENKEL – €70

 • ENKELE LES  (60 min)
  Een online coachingsessie duurt één uur, en kan worden ingevuld naar wens.

  Vind je het moeilijk in te schatten of je een enkele of dubbele sessie nodig hebt? Neem gerust contact op, zodat ik met je mee kan denken!  

Dubbel – €120

 • DUBBELE LES (120 min)
  Een online coachingsessie duurt één uur, en kan worden ingevuld naar wens.

  Vind je het moeilijk in te schatten of je een enkele of Dubbele sessie nodig hebt? Neem gerust contact op, zodat ik met je mee kan denken!  

Strippenkaart – €250

 • STRIPPENKAART (5x 60min)
  Met een strippenkaart koop je vijf lessen met een mooie korting!

  De strippenkaart is persoonsgebonden en maximaal 6 maanden geldig. Je kunt de lessen verdelen over deze tijd, of meerdere achter elkaar inplannen.

Boeken privéworkshop paardenfotografie

Het is momenteel (2022/2023) niet mogelijk een online workshop te boeken, excuses voor het ongemak.

TIjdens een online sessie kun je bijvoorbeeld...

 • Samen met mij een aantal van jouw foto’s bewerken in Adobe Photoshop of Lightroom.

 • Stap voor stap uitgelegd krijgen hoe ik mijn foto’s nabewerk.
 • Leren hoe je een sfeervol en sprookjesachtig resultaat krijgt door middel van zowel fotografie als nabewerking.

 • Samen met een (andere) professional sparren om te kijken hoe je je werk naar een hoger niveau tilt.

 • De door jou gemaakte foto’s of je portfolio bespreken samen met een professional.

 • Meer leren over het instellen en controleren van je camera.

 • Te weten komen hoe je met verschillende lichtrichtingen werkt en hoe je het best met natuurlicht werkt. 

 

Boekingsformulier