PRivéworkshop paardenfotografie

Paardenfotografie in Theorie, Praktijk & Nabewerking

Wil jij ook zo leren fotograferen  & nabewerken?

Dat kan met de privéworkshop paardenfotografie!

Met een privéworkshop  ontvang je een dagdeel lang de beste tips & informatie op jouw niveau, en fotografeer je paarden in de praktijk!

Of je nu de beste instellingen voor paardenfotografie onder de knie wilt krijgen, of specifiek meer wilt leren over bijvoorbeeld blackfoto’s of scherpe actiefoto’s: een privéworkshop is geschikt voor iedereen! De workshop wordt volledig aangepast aan jouw niveau en wensen*. De workshop duurt totaal maximaal 3 uur en bestaat altijd uit een gedeelte theorie en praktijk, maar is uit te breiden met een les nabewerking.  De privéworkshops vinden plaats in Hilversum of bij jou op locatie (maximaal 30km reisafstand vanaf Hilversum).  De gehele workshop duurt 2,5 tot 3 uur. De kosten voor een privéworkshop zijn  €299  voor één persoon, of €499 voor voor een duoworkshop wanneer je met twee personen bent. Voor een duoworkshop kan ik in overleg ook verder reizen dan 30km van Hilversum. Tarieven zijn excl btw, inclusief drinken/snacks/naslagwerk.

Inclusief naslagwerk paardenfotografie

De theorie wordt toegespitst op jouw wensen en niveau, van camera-instellingen tot compositie, licht, of het aansturen van paard & model. Van te voren stel ik per e-mail of telefonisch al een aantal vragen en mag je zelf ook je vragen al voorleggen, zodat ik deze theorie goed kan afstemmen op wat jij graag wilt leren! Wat ook kan, is het insturen van recent werk, waarna ik aan de hand hiervan een een leerzame workshop samenstel en je verder help. En omdat het onmogelijk is alles na één keer te onthouden, ontvang je na afloop een speciaal voor jou samengesteld naslagwerk!

Paarden fotograferen in de praktijk

Tijdens het praktijkdeel fotograferen we één of twee paarden of combinaties in de praktijk. Hiervoor overleggen we vooraf jouw wensen: zou je graag bij stal willen fotograferen, of in een mooi natuurgebied? Het liefst actiefoto’s, of juist sprookjesachtige foto’s van mens en paard samen? Het kan allemaal! Ik zorg ervoor dat het praktijkdeel een aanvulling is op jouw geleerde theorie én je portfolio. 

Je paardenfoto’s ook beter nabewerken?

Optioneel kun je aansluitend aan je privéworkshop ook nog een uur nabewerkingsles boeken voor €99. Hierbij bewerken we vast een aantal beelden uit je zojuist geschoten serie na en laat ik je in Lightroom en/of Photoshop de handigste tips & tricks zien om jouw foto’s nét even dat beetje extra te geven, en je workflow te verbeteren. 

* Fine-art paardenfotografie is uitgezonderd van de privéworkshop, maar bekijk hier alle informatie over de Masterclass fine-art paardenfotografie.

Mogelijke thema’s voor jouw paardenfotografie privéworkshop:

Workshop blackfoto’s van paarden, sprookjesfoto’s met paard of paardenfotografie bij zonsondergang, haarscherpe actiefoto’s in galop & meer!

Boeken privéworkshop paardenfotografie

Het is MOMENTEEL NIET MOGELIJK EEN PRIVéWORKSHOP TE BOEKEN VOOR 2022 / 2023, excuses voor het ongemak.

Kosten: €299 (ex btw) - Extra nabewerking: €75 (ex btw)

TIjdens een privéworkshop kun je bijvoorbeeld leren:

* Meer uit je camera te halen: van sluitertijd / diafragma / ISO tot witbalans of scherpstelling

*Je te specialiseren in allerlei elementen van de paardenfotografie, van blackfoto’s tot paarden in actie haarscherp vastleggen

* Goede aanwijzingen te geven aan je model tijdens een paardenfotoshoot

* Op locatie de beste plekken en mooiste achtergronden uit te kiezen

* Werken met natuurlijk licht of een sprookjesachtige sfeer creeren

* Nog meer plezier te halen uit je hobby, of misschien wel zakelijk aan de slag te gaan als paardenfotograaf!

 

 

Boekingsformulier